Je verzekert zaken en gebeurtenissen die voor jou belangrijk zijn, zaken en gebeurtenissen die er toe doen. Waarbij je bij schade niet de financiële gevolgen zelf wilt dragen. Financieel-gezond.nl adviseert in de volgende verzekeringen, kijk bij het onderwerp waar je meer over wilt weten:

Digitale polismap

Digitale Polismap banner 620x80 inloggen (1)Wanneer je jouw TOP pakket verzekeringen via Financieel-gezond.nl hebt lopen, dan kun je GRATIS gebruik maken van je digitale polismap.

Uw voordelen

  • Alle polisgegevens en je groene kaart 24/7 bij de hand. Waar ook ter wereld
  • Geen papieren polissen in een map. Overzichtelijk en altijd de actuele status van jouw verzekeringen op je laptop, computer of app op je mobiele telefoon of tablet.
  • Online je: schade melden, wijzigingen doorvoeren, contact aanvragen
  • Laat ons weten wat je vindt van ons kantoor!

Je maakt heel gemakkelijk een account aan met je mailadres en je polisnummer. Klik op bijgevoegde link “Mijn Verzekeringen” en ga aan de slag. Wil je ook toegang tot je verzekeringsgegevens als je onderweg bent? Dan kun je na het aanmaken van een account heel gemakkelijk en GRATIS de app downloaden op de app Mijn Adviseur.

Voordeel op uw zorgverzekering

VoordeelzorgverzekeringAls relatie van Financieel-gezond.nl kunt je met onze zorgvergelijker, aangeboden in samenwerking met UPIVA BV, je (nieuwe) zorgverzekering af-, of oversluiten. De vergelijker biedt u de mogelijkheid om aanbieders, snel en gemakkelijk, op voorwaarden en prijs te vergelijken.

Door het collectief kan de premie door de collectiviteitskorting, voor je nieuwe of huidige polis,voor de basisdekking oplopen tot 9% en voor de aanvullende verzekeringen tot wel 10%. Maak de vergelijking en pak je voordeel!

Klik hier om uw zorgverzekering te vergelijken

De zorgvergelijker van Financieel-gezond.nl biedt, naast het vergelijken van je zorgverzekering, ook de mogelijkheid om je huidige lopende zorgverzekering mee te nemen in de vergelijking. Zo kun je gemakkelijk voorwaarden, prijs en aanvullende dekkingen vergelijken. Kijk of je huidige lopende polis goedkoper kan via het collectief van Financieel-gezond.nl. Je dekking en polis en verzekeringsmaatschappij blijven hetzelfde. Dit kan het hele jaar door.

De product vergelijkingen worden in een totaaloverzicht gepresenteerd, waarbij je vervolgens de best passende zorgverzekering direct online kunt afsluiten. Ook is het mogelijk je huidige polis over te zetten naar een nieuwe verzekering met een collectiviteitskorting. Klik op onderstaande button om te kijken hoe groot je voordeel is. Of bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Voor een volledige omschrijving van de werkwijze van UPIVA B.V., verwijzen wij graag naar http://www.upiva.nl/docs/dienstenwijzer.pdf.