U verzekert zaken en gebeurtenissen die voor u belangrijk zijn, zaken en gebeurtenissen die er toe doen. Waarbij u bij schade niet de financiele gevolgen zelf wilt dragen. Financieel-gezond.nl adviseert in de volgende verzekeringen, kijkt u bij het onderwerp waar u meer over wilt weten:

Digitale polismap

Digitale Polismap banner 620x80 inloggen (1)Wanneer u uw TOP pakket verzekeringen via Financieel-gezond.nl heeft lopen, kunt u GRATIS gebruik maken van uw digitale polismap.

Uw voordelen

  • Alle polisgegevens en uw groene kaart 24/7 bij de hand. Waar ook ter wereld
  • Geen papieren polissen in een map. Overzichtelijk en altijd de actuele status van uw verzekeringen op uw laptop, computer of app op uw mobiele telefoon of tablet.
  • Online uw: schade melden, wijzigingen doorvoeren, contact aanvragen
  • Laat ons weten wat u vindt van ons kantoor!

U maakt heel gemakkelijk een account aan met uw mailadres en uw polisnummer. Klik op bijgevoegde link “Mijn Verzekeringen” en ga aan de slag. Wilt u ook toegang tot uw verzekeringsgegevens als uw onderweg bent. Dan kunt u na het aanmaken van een account heel gemakkelijk en GRATIS de app downloaden op de app Mijn Adviseur.

Voordeel op uw zorgverzekering

VoordeelzorgverzekeringAls relatie van Financieel-gezond.nl kunt u met onze zorgvergelijker, aangeboden in samenwerking met UPIVA BV, uw (nieuwe) zorgverzekering af-, of oversluiten. De vergelijker biedt u de mogelijkheid om aanbieders, snel en gemakkelijk, op voorwaarden en prijs te vergelijken.

Door het collectief kan de premie door de collectiviteitskorting, voor uw nieuwe of huidige polis,voor de basisdekking oplopen tot 9% en voor de aanvullende verzekeringen tot wel 10%. Maak de vergelijking en pak uw voordeel!

Klik hier om uw zorgverzekering te vergelijken

De zorgvergelijker van Financieel-gezond.nl biedt u naast het vergelijken van uw zorgverzekering ook de mogelijkheid om uw huidige lopende zorgverzekering mee te nemen in de vergelijking. Zo kunt u gemakkelijk voorwaarden, prijs en aanvullende dekkingen vergelijken. Kijk of uw huidige lopende polis goedkoper kan via het collectief van Financieel-gezond.nl. Uw dekking en polis en verzekeringsmaatschappij blijven hetzelfde. Dit kan het hele jaar door.

De product vergelijkingen worden in een totaaloverzicht gepresenteerd, waarbij u vervolgens de best passende zorgverzekering direct online kunt afsluiten. Ook is het mogelijk uw huidige polis over te zetten naar een nieuwe verzekering met een collectiviteitskorting. Klik op onderstaande button om te kijken hoe groot uw voordeel is. Of belt u ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Voor een volledige omschrijving van de werkwijze van UPIVA B.V., verwijzen wij u naar http://www.upiva.nl/docs/dienstenwijzer.pdf.