Financieel-gezond.nl is opgericht in 2010 door Marco Anjema. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een team van 5 vakkundig medewerkers en gediplomeerde adviseurs die graag op een heldere en transparante manier van dienst zijn.

De vakkundigheid, persoonlijke en ongedwongen manier van werken en vooral het plezier in het adviseren van jou als klant maakt dat we inmiddels, als enige kantoor in Nederland, tot 6 keer op rij zijn uitgeroepen tot “beste Hypotheek Advies kantoor Drenthe”. Een prijs toegekend door alle reviews van onze klanten die onze gewaardeerde ambassadeurs zijn geworden.

Wij hanteren duidelijke tarieven, je weet voordat je met ons samen gaat werken exact waar je aan toe bent. Wel zo helder en transparant! Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Onze investering in jou. Welkom!

 

Marco Anjema

Erkend hypotheek-, Financieel-, RFEA echtscheidingsadviseur

Naast vraagstukken over je (nieuwe ofwel eerste) hypotheek kun je bij Marco tevens terecht voor alle overige financiële vraagstukken waar je als particulier mee te maken hebt of krijgt.

Daarnaast is hij Register Financieel Echtscheidings Adviseur. Wil je naast een goede ouderschapsregeling, juridisch-, financieel-, en fiscaal goed uit elkaar? Dan zijn jullie bij Marco op het juiste adres.

Groot voordeel voor jullie; naast een vermogensopstelling kan vooraf meteen gekeken worden hoe jullie huis/hypotheek geregeld moet en kan worden. Je hoeft maar 1 keer met uw gegevens over straat.

Tim Greving

Back office medewerker en Verzekeringsspecialist Particulieren en Zakelijk

Tim bewaakt jouw verzekerings- en hypotheekdossier. Daarnaast kun je bij hem terecht voor alle verzekeringsvraagstukken voor zowel als particuliere als zakelijke vragen. Hij kijkt of je huidige schade verzekeringspakket beter en-, of goedkoper kan. Daarnaast ont zorgt hij bij het claimen van je schade en bewaakt hij je schadedossier.

Astrid Anjema

Verzekerings- en schadespecialist

Astrid is verzekeringsspecialist particulieren. Zij helpt je graag met al je vraagstukken op dit gebied. Zij ont zorgt je bij het claimen van je schade en bewaakt je schadedossier.

Helena Sijbring

Receptie-, back office medewerker

Helena is je eerste (telefonische) aanspreekpunt en ontvangt je hartelijk op ons kantoor. Je kunt bij Helena ook je afspraak plannen.

Maurice Biard

Hypotheekadviseur

Na jarenlange ervaring in het westen van het land als hypotheekadviseur is Maurice na zijn verhuizing het team van Financieel-gezond.nl komen versterken.

Hij beantwoordt in begrijpelijke taal graag al uw vragen over uw (nieuwe) hypotheek, denkt met u mee en kan u alles vertellen over de verschillen tussen geldverstrekkers. Op die manier kunt u goed een keuze maken welke bank het beste bij u past. Omdat u bij het kopen van een huis een lange verbintenis met een geldverstrekker aan gaat is dat erg fijn. Welkom.