Financieel-gezond.nl is een modern en dynamisch financieel service-, en advieskantoor. Het kantoor is in 2010 opgericht door Marco Anjema. Na jaren ervaring in de branche heeft Marco met zijn kennis, ervaring en persoonlijkheid een duidelijke visie ontwikkeld over hoe financiële dienstverlening beter kan. Financieel-gezond.nl richt zich op financieel advies voor particulieren op het gebied van hypotheken, verzekeringen, leningen, (echt)scheidingen en alle overige financiële zaken voor particulieren.  Wij zijn toonaangevend op het gebied van financieel onafhankelijk advies en zijn trots op onze grote klanttevredenheid. Maar liefst 6x op rij is Financieel-gezond.nl uitgeroepen tot “Beste Advieskantoor van Drenthe”. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een team van 5 vakkundig medewerkers en gediplomeerde adviseurs die graag op een heldere en transparante manier van dienst zijn.

Alles onder 1 dak, dus ook maximale ondersteuning bij aan-, of verkoop van een woning. Wij hebben goede contacten met makelaars, taxateurs en notarissen. Daarmee kunnen we onze klanten ook ont zorgen en begeleiden in deze trajecten.

De kwaliteit die wij bieden wordt mede gewaarborgd door het feit dat ons kantoor onder toezicht staat van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Tevens kunt u ons vinden bij de Erkend Financieel Adviseur. Welkom!

 

Marco Anjema

Erkend hypotheek-, Financieel-, RFEA echtscheidingsadviseur

Naast vraagstukken over je (nieuwe ofwel eerste) hypotheek kun je bij Marco tevens terecht voor alle overige financiële vraagstukken waar je als particulier mee te maken hebt of krijgt.

Daarnaast is hij Register Financieel Echtscheidings Adviseur. Wil je naast een goede ouderschapsregeling, juridisch-, financieel-, en fiscaal goed uit elkaar? Dan zijn jullie bij Marco op het juiste adres.

Groot voordeel voor jullie; naast een vermogensopstelling kan vooraf meteen gekeken worden hoe jullie huis/hypotheek geregeld moet en kan worden. Je hoeft maar 1 keer met uw gegevens over straat.

Tim Greving

Back office medewerker en Verzekeringsspecialist Particulieren en Zakelijk

Tim bewaakt jouw verzekerings- en hypotheekdossier. Daarnaast kun je bij hem terecht voor alle verzekeringsvraagstukken voor zowel als particuliere als zakelijke vragen. Hij kijkt of je huidige schade verzekeringspakket beter en-, of goedkoper kan. Daarnaast ont zorgt hij bij het claimen van je schade en bewaakt hij je schadedossier.

Astrid Anjema

Verzekerings- en schadespecialist

Astrid is verzekeringsspecialist particulieren. Zij helpt je graag met al je vraagstukken op dit gebied. Zij ont zorgt je bij het claimen van je schade en bewaakt je schadedossier.

Helena Sijbring

Receptie-, back office medewerker

Helena is je eerste (telefonische) aanspreekpunt en ontvangt je hartelijk op ons kantoor. Je kunt bij Helena ook je afspraak plannen.

Maurice Biard

Hypotheekadviseur

Na jarenlange ervaring in het westen van het land als hypotheekadviseur is Maurice na zijn verhuizing het team van Financieel-gezond.nl komen versterken.

Hij beantwoordt in begrijpelijke taal graag al uw vragen over uw (nieuwe) hypotheek, denkt met u mee en kan u alles vertellen over de verschillen tussen geldverstrekkers. Op die manier kunt u goed een keuze maken welke bank het beste bij u past. Omdat u bij het kopen van een huis een lange verbintenis met een geldverstrekker aan gaat is dat erg fijn. Welkom.