Financieel-gezond.nl is opgericht in 2010 door Marco Anjema. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een team van 6 vakkundig medewerkers en gediplomeerde adviseurs die u graag op een heldere en transparante manier van dienst zijn.

De vakkundigheid, persoonlijke en ongedwongen manier van werken en vooral het plezier in het adviseren van u als klant maakt dat we inmiddels, als enige kantoor in Nederland, tot 6 keer op rij zijn uitgeroepen tot “beste Hypotheek Advies kantoor Drenthe”. Een prijs toegekend door alle reviews van onze klanten die onze gewaardeerde ambassadeurs zijn geworden.

Wij hanteren duidelijke tarieven, u weet voordat u met ons samen gaat werken exact waar u aan toe bent. Wel zo helder en transparant! Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Onze investering in u. Welkom!

 

Marco Anjema

Erkend hypotheek-, Financieel-, RFEA echtscheidingsadviseur

Naast uw vraagstukken over uw (nieuwe ofwel eerste) hypotheek kunt u bij Marco tevens terecht voor alle overige financiele vraagstukken waar u als particulier mee te maken heeft of krijgt.

Daarnaast is hij Register Financieel Echtscheidings Adviseur. Wilt u naast een goede ouderschapsregeling, juridisch-, financieel-, en fiscaal goed uit elkaar? En beiden in staat zijn om financieel, apart van elkaar verder te gaan? Dan bent u bij Marco op het juiste adres.

Groot voordeel voor u; naast een vermogensopstelling kan vooraf meteen gekeken worden hoe uw huis/hypotheek geregeld moet en kan worden. U hoeft maar 1 keer met uw gegevens over straat.

Tim Greving

Back office medewerker en Verzekeringsspecialist Particulieren en Zakelijk

Tim bewaakt uw verzekerings- en hypotheekdossier. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor verzekeringsvraagstukken voor zowel als particuliere als zakelijke vragen. Hij kijkt of uw huidige schade verzekeringspakket beter en-, of goedkoper kan. Daarnaast ontzorgt hij u bij het claimen van uw schade en bewaakt uw schadedossier.

Astrid Anjema

Verzekerings- en schadespecialist

Astrid is verzekeringsspecialist particulieren. Zij helpt u graag met al uw vraagstukken op dit gebied. Zij ontzorgt u bij het claimen van uw schade en bewaakt uw schadedossier.

Helena Sijbring

Receptie-, back office medewerker

Helena is uw eerste (telefonische) aanspreekpunt en ontvangt u hartelijk op ons kantoor. U kunt bij Helena ook uw afspraak plannen.

Herma Schutte

Back office medewerker

Herma is onze drijvende kracht die nauwlettend achter de schermen in de gaten houdt of uw dossier loopt zoals het moet en grijpt daar in waar nodig. Zij waakt over uw dossier en deadlines met nauwkeurige precisie.


0592 866341

Maurice Biard

Hypotheekadviseur

Na jarenlange ervaring in het westen van het land als hypotheekadviseur is Maurice na zijn verhuizing het team van Financieel-gezond.nl komen versterken.

Hij beantwoordt in begrijpelijke taal graag al uw vragen over uw (nieuwe) hypotheek, denkt met u mee en kan u alles vertellen over de verschillen tussen geldverstrekkers. Op die manier kunt u goed een keuze maken welke bank het beste bij u past. Omdat u bij het kopen van een huis een lange verbintenis met een geldverstrekker aan gaat is dat erg fijn. Welkom.