Echtscheiding

Hulp bij (echt)scheiding

Of je nu gaat scheiden of uit elkaar gaat, dat wil je, zeker met kinderen samen doen en goed. Maar er komt veel op je af en er moet een hoop geregeld worden. Niet alleen omtrent de kinderen maar er zullen ook vragen zijn over wat er moet gebeuren of wat kan met de verdeling van de (echtelijke) woning. Ook wil je weten hoe je huishoudboekje er na de scheiding uitziet. Beide moeten jullie je eigen verzekeringen regelen. Voor elke vraag is een passende oplossing. Na de scheiding kunnen jullie beide starten met jullie nieuwe individuele leven zonder losse eindjes. Je heb voor het hele traject van A tot Z maar 1 persoon nodig: Marco Anjema (RFEA)

√     Alle aspecten, fiscaal, financieel en juridisch worden in samenhang bekeken

√     Opmaak in een convenant welke fiscaal, financieel en juridisch met elkaar overeenstemmen

√     In geval van eigen woning kunnen vooraf de woonwensen in kaart worden gebracht en aansluitend geregeld worden

√     Na de scheiding kunnen jullie individuele wensen op verzekeringsgebied aansluitend worden geregeld

Alles om je scheiding te regelen én je individuele leven te starten, onder één dak

Plan via onderstaand formulier je afspraak in of neem contact met ons op!
  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

  JE SCHEIDING VOLLEDIG GEREGELD
  VOOR EEN ALL-IN TARIEF VAN € 1.750,-

  Door onze allround service en ervaring weten we dat jullie (echt)scheiding in gemiddeld 5 gesprekken geregeld kan zijn. Op basis van deze ervaring bieden wij een Financieel-gezond (echt)scheidingspakket aan voor het tarief van € 1.750,-. Dit tarief omvat naast het kennismakingsgesprek nog 5 gesprekken plus de uitwerking daarvan. Daarnaast worden jullie volledig begeleid in de afwikkeling van jullie (echt)scheiding. Het tarief is exclusief de kosten van werkzaamheden gemaakt door derden.

  Hebben jullie toch meer tijd en aandacht nodig? Dan is dat uiteraard geen probleem. Jullie bepalen het tempo. De extra tijd die nodig is wordt verrekend op nacalculatie.

  Meer weten? Bekijk welke stappen er genomen worden bij ons echtscheidingspakket.