Of jullie nu gaan scheiden of uit elkaar gaan, als het even kan wil je dat op een zo goed mogelijke manier doen. Ondanks dat jullie vertrouwde wereld op zijn kop staat en het een hectische is periode moet er veel geregeld moet worden. Bijvoorbeeld wat moet er geregeld worden met de koopwoning, hoe zit het met de kinderen en andere (financiële) vraagstukken? Op al jullie vragen vinden we passende oplossingen.

Marco Anjema, gediplomeerd RFEA aviseur helpt jullie bij het begin van de start van jullie nieuwe leven. Leest verder op deze site hoe we werken en hoe we jullie kunnen helpen. Bel gerust voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Alles onder 1 dak

Het unieke concept van Financieel-gezond is dat we een totaaloplossing bieden. Jullie hoeven maar één keer met jullie gegevens over straat. Wij regelen jullie (echt)scheiding op het gebied van kinderen en het ouderschap, huis en hypotheek en ook de financiële vraagstukken worden geregeld. Tijdens het scheidingstraject is er meteen duidelijkheid over jullie woning. Deze totaaloplossing is voor samenwonenden, geregistreerd partners en gehuwden.

Nadat de echtscheiding is geregeld kunnen jullie bij ons terecht voor het regelen van de hypotheek en advies met betrekking tot de wijzigingen in jullie verzekeringsportefeuille gebaseerd op jullie nieuwe individuele situatie. Omdat door de echtscheiding jullie wensen, persoonlijke situatie en financiële situatie bij ons bekend is bespaart het ons tijd om te inventariseren en kunnen wij jullie uitstekend adviseren zodat jullie zorgeloos verder kunnen. Alles onder 1 DAK ont zorgt.

RFEA

Marco Anjema is gediplomeerd RFEA. De in het Register opgenomen adviseurs hebben het examen RFEA behaald. Dit is een examen op HBO-niveau, afgenomen door Fontys Hogeschool Financieel Management in Eindhoven. Door het behalen van het examen laat een RFEA zien over expertise te beschikken om te adviseren bij het afwikkelen van een scheiding.

Niet voor niets zijn RFEA adviseurs in het Echtscheidingsplan van de Raad voor Rechtsbijstand opgenomen als externe deskundigen die kunnen adviseren over verschillende onderdelen van de scheiding. Elke RFEA adviseur moet zich houden aan de gedragscode. Die schrijft onder andere voor dat dat bij elk advies altijd het belang van de klant voorop moet staan.