Hulp bij (echt)scheiding


Of je nu gaat scheiden of uit elkaar gaat, dat wil je, zeker met kinderen samen doen en goed. Maar er komt veel op je af en er moet een hoop geregeld worden. Niet alleen omtrent de kinderen maar ook vragen over de (echtelijke) woning, hoe ziet je huishoudboekje er na de scheiding uit, verzekeringen. Voor elke vraag is een passende oplossing. Na de scheiding kunnen jullie beide starten met jullie nieuwe individuele leven zonder losse eindjes.


Uw scheiding volledig geregeld
voor een all-in tarief van € 1.750,-

Door onze allround service en ervaring weten we dat jullie (echt)scheiding in gemiddeld 5 gesprekken geregeld kan zijn. Op basis van deze ervaring bieden wij een Financieel-gezond (echt)scheidingspakket aan voor het tarief van € 1.750,-.

Dit tarief omvat naast het kennismakingsgesprek nog 5 gesprekken plus de uitwerking daarvan. Daarnaast worden jullie volledig begeleid in de afwikkeling van jullie (echt)scheiding. Het tarief is exclusief de kosten van werkzaamheden gemaakt door derden.

Hebben jullie toch meer tijd en aandacht nodig? Dan is dat uiteraard geen probleem. Jullie bepalen het tempo. De extra tijd die nodig is wordt verrekend op nacalculatie.

Wat bieden wij?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Wensen en inventarisatie
  • Afspraken en het convenant
  • Juridische afwikkeling