Scheiden doe je bij RFEA Marco Anjema van Financieel-gezond.nl

Ruim 30.000 huwelijken stranden per jaar. Als het gebeurt moet je in een rollercoaster van emoties veel moeilijke beslissingen nemen voor de lange duur. En je moet je individuele leven inrichten. Hoe nu verder?

80% van een echtscheiding draait om de financiën. daarnaast moet je afspraken maken over eventueel de verzorging van de kinderen, jullie huis, spullen enzovoort. Marco helpt jullie bij de start van jullie individuele levens en houdt daarbij in de gaten dat het voor beide partijen goed voelt en is. Jullie weten wat jullie afspreken en wat de gevolgen daarvan zijn.

Bijkomend voordeel is dat we tijdens het traject meteen kunnen kijken wat je individuele mogelijkheden zijn in wonen en na het traject een hypotheek voor je kunnen regelen. En we kunnen jullie helpen met jullie verzekeringspakket. Alle hulp onder 1 dak. Willen jullie een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Jullie kunnen 24/7 online een afspraak inplannen via www.financieel-gezond.nl of tijdens kantooruren bellen met Helena via 0592-866341. Welkom.