RFEA – Echtscheidingsadviseur Marco Anjema

RFEA staat voor Register Financieel EchtscheidingsAdviseur. Echtscheidingsadviseurs met het kwaliteitskenmerk RFEA moeten voldoen aan strenge eisen op het gebied van juridische, financiële en fiscale regels bij het adviseren op het gebied van echtscheiding.

Het RFEA is de enige opleiding op HBO niveau waar deze kwalificaties samen komen. Om de twee jaar moet de adviseur bewijzen nog steeds over voldoende expertise te beschikken om zijn clienten te adviseren. De examens worden afgenomen door Fontys Hogeschool Financieel Management in Eindhoven.

Bij uw RFEA Marco Anjema mag u verwachten dat hij met zijn achtergrond als hypotheekadviseur, u een totaaloplossing biedt. Deze totaaloplossing is voor samenwonenden, geregistreerd partners en gehuwden, die samen aan tafel willen om hun echtscheiding te regelen. Het hele traject van o.a. ouderschapsplan, kindbrief, alimentatieberekening, vermogensopstelling, verdeling van een eventueel echtelijke woning tot aan de inschrijving van de echtscheiding wordt geregeld. U hoeft niet naar een advocaat. Nadat uw echtscheiding is geregeld kunt u bij ons terecht voor uw hypotheek en verzekeringen. U bent bij ons bekend dus u hoeft maar 1 x met uw gegevens over straat.

Alles onder 1 dak is een totaaloplossing en ont zorgt u. Welkom.