Hypotheek voor starters – je eerste huis

Door verschillende instanties zijn voor starters regelingen ontwikkelt om deze groep het toetreden op de woningmarkt te vergemakkelijken. Deze regelingen zijn erop gebaseerd dat je in de toekomst meer geld gaat verdienen dan nu het geval is.

Dat werkt als volgt. Bij de geldverstrekker sluit je de hypotheek of basis van wat je met je huidige loon zou kunnen lenen. Met een verantwoorde extra lening via https://www.svn.nl/particulieren/situaties/ leen je net dat beetje extra, zodat je droomhuis binnen je bereik komt. Deze extra lening overbrugt het verschil tussen de prijs van het huis en je maximale hypotheek. De starterslening is een aanvulling van de gemeente of provincie op je eerste hypotheek. Wil je weten hoe dat bij de Gemeente Assen is geregeld? Check dan de site https://www.assen.nl/producten/starterslening . Of je in aanmerking komt voor een starterslening is afhankelijk van je inkomen, eigen vermogen, en de voorwaarden die door de Gemeente wordt gesteld.

Vooral als je als starter op de woningmarkt bent is goed onafhankelijk hypotheekadvies onmisbaar. We nodigen je daarom graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Kun je niet wachten en wil je graag indicatief weten wat je kunt lenen? Gebruik dan deze tool https://financieel-gezond.mijnhypotheekdossier.nl/.