Koopt u binnenkort uw eerste of wellicht uw tweede droomhuis? Overweegt u uw hypotheek over te sluiten? Het zijn in elk geval stappen die u weloverwogen maakt. Er komen bij dit soort zaken een flink aantal vragen op u af wanneer u met uw hypotheek aan de gang gaat. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en deskundige “Erkend Hypotheekadviseurs”. Financieel-gezond werkt samen met vrijwel alle geldverstrekkers. Wij adviseren u zodat de juiste keuze wordt gemaakt met het daarbij het scherpste rentetarief. Voor nu en in de toekomst. Voor de exacte tarieven kunt u het beste persoonlijk contact met ons opnemen.

U wilt goed en financieel-gezond advies!?

De beste hypotheek bestaat niet. Wel bestaat de beste hypotheek voor uw persoonlijke situatie. We doen er met ons team alles aan om financieel advies op een prettige en persoonlijke manier goed te brengen. In maart 2017 zijn we voor de 6e keer op rij uitgeroepen tot ” Beste (hypotheek) advieskantoor Drenthe” door Independer. Daar zijn we trots op. Ons streven blijft om Financieel-gezond advies voor een Financieel-gezond tarief aan u aan te bieden.

Kijkt u hier eens hoe onze klanten ons waarderen.

Meer informatie

Wilt u weten wat ons advies is bij aankoop van uw droomhuis? Of heeft u andere vraagstukken met betrekking tot uw (huidige) hypotheek? Maak dan hier een gratis en vrijblijvende afspraak. Of vult u het contactformulier in, dan bellen wij u!  De afspraak vindt plaats op ons kantoor aan de Borgstee 23 te Assen. Welkom!

Hypotheken dienstverleningsdocument

Dienstwijzer risico’s afdekken

Dienstwijzer vermogensopbouw