Koop je binnenkort je eerste of wellicht je tweede droomhuis? Overweeg je de hypotheek over te sluiten? Het zijn in elk geval stappen die je weloverwogen maakt. Er komen bij dit soort zaken een flink aantal vragen op je af wanneer je met je hypotheek aan de gang gaat. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en deskundige “Erkend Hypotheekadviseurs”. Financieel-gezond werkt samen met vrijwel alle geldverstrekkers. Wij adviseren je zodat de juiste keuze wordt gemaakt met daarbij het scherpste rentetarief. Voor nu en in de toekomst. Voor de exacte tarieven kunt je het beste persoonlijk contact met ons opnemen.

U wilt goed en financieel-gezond advies!?

De beste hypotheek bestaat niet. Wel bestaat de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. We doen er met ons team alles aan om financieel advies op een prettige en persoonlijke manier goed te brengen. We zijn 6 jaar opeenvolgend uitgeroepen tot ” Beste (hypotheek) advieskantoor Drenthe” door Independer. Daar zijn we trots op. Ons streven blijft om Financieel-gezond advies voor een Financieel-gezond tarief aan te bieden.

Kijk hier eens hoe onze klanten ons waarderen.

Meer informatie

Wil je weten wat ons advies is bij aankoop van je droomhuis? Of heb je andere vraagstukken met betrekking tot je (huidige) hypotheek? Maak dan hier een gratis en vrijblijvende afspraak. Of vul het contactformulier in, dan bellen wij jou!  De afspraak vindt plaats op ons kantoor aan de Borgstee 23 te Assen. Welkom!

Hypotheken dienstverleningsdocument

Dienstwijzer risico’s afdekken

Dienstwijzer vermogensopbouw