Klantencijfers

Algemeen 8,7
Aankoop ander huis
9,6
Aankoop eerste huis
9,6
Oversluiten
9,6
Hypotheek verlengen
9,6
Verhogen
9,8
Overig
9,8

Bekijk ons kantoor op Independer

Anne Daalman

Vanaf het moment dat we een afspraak telefonisch maakten met de zeer vriendelijke receptie, totdat we de sleutel van het huis hebben ontvangen voelden we dat alles goed in handen is bij deze hypotheekadviseur. Voorbeelden: - Twijfels bij de makelaar van de verkoper werden meteen telefonisch met ze opgelost. - Het moest allemaal snel geregeld de koop, werd meteen met kerst om de hoek geregeld. - Een werkgeversverklaring was niet goed ingevuld, mijn werkgever hadden ze meteen aan de telefoon om het recht te trekken. De volgende verhuizing komen wij dan ook weer netjes bij ze aanbellen :)

Anoniem

Ons verhaal was wat lastig, en zij hebben meegedacht aan verschillende oplossingen. Uiteindelijk is het gelukt en hebben wij ons droomhuis kunnen kopen! Service is heel snel, goed en snel contact, ze doen wat ze beloven.

Ep en Janna

Heel fijn gemoedelijk vertrouwd gevoel bij Financieel Gezond

Eddie

Nieuwe hypotheek mede tbv verbouwing super snel geregeld. Duidelijke en heldere communicatie gedurende het proces van aanvraag tot afhandeling.

Anoniem

Goed advies, goede service en de eerste 3 gesprekken gratis. Financieel gezond is zeker aan te raden en aan te bevelen! Mogelijkheden om afspraken te maken zijn er genoeg, ook in de avond. Dat is zeker voor 2 verdieners heel handig. De adviseur weet de situatie goed in te schatten en kan meedenken wanneer gewenst. Ik heb financieel gezond als zeer waardevol gezien in ons proces voor een hypotheek aanvraag.

Anoniem

Kan dit kantoor absoluut aanraden. Er wordt meegedacht vanuit klantperspectief en heb een goed hypotheekaanbod gekregen. Ook de communicatie rond de verdere afwikkeling verliep soepel en plezierig.

Fam Feiken

Je wordt daar heel warm ontvangen. Het zijn echte vak mensen daar bij Financieel Gezond. Het is het geld dubbel en dwars waard en we hebben geen seconde spijt gehad dat we met hun in zee zijn gegaan. We hebben nu een duurde/mooier huis maar de maand lasten zijn nu lager. Wie wil dit nu niet. Als je twijfelt doe dit dan niet en ga naar Financieel Gezond! Je komt er echt beter uit. Ik wil jullie bedanken voor alle moeite. Met vriendelijke groet, R. Feiken

Tamara

In één woord: TOP! Ze kennen als geen ander de betekenis van de woorden service en klantgerichtheid. Dachten heel goed met ons mee en hebben ons super geholpen met de aanschaf van onze woning. Ik raad het iedereen aan!

Aalt

Absoluut een aanrader. Snel, efficiënt en met veel kennis van zaken zijn wij geholpen door *** en ***.

R Greveling

Hele prettige manier van omgaan met de klant. Helder advies, duidelijk uitgelegd. Je wordt erg goed op de hoogte gehouden via de mail en telefonisch.

Financieel-gezond.nl is een modern en dynamisch financieel service-, en advieskantoor. Het kantoor is in 2010 opgericht door Marco Anjema. Na jaren ervaring in de branche heeft Marco met zijn kennis, ervaring en persoonlijkheid een duidelijke visie ontwikkeld over hoe financiële dienstverlening beter kan. Financieel-gezond.nl richt zich op financieel advies voor particulieren op het gebied van hypotheken, verzekeringen, leningen, (echt)scheidingen en alle overige financiële zaken voor particulieren.  Wij zijn toonaangevend op het gebied van financieel onafhankelijk advies en zijn trots op onze grote klanttevredenheid. Maar liefst 6x op rij is Financieel-gezond.nl uitgeroepen tot “Beste Advieskantoor van Drenthe”. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een team van 5 vakkundig medewerkers en gediplomeerde adviseurs die graag op een heldere en transparante manier van dienst zijn.

Alles onder 1 dak, dus ook maximale ondersteuning bij aan-, of verkoop van een woning. Wij hebben goede contacten met makelaars, taxateurs en notarissen. Daarmee kunnen we onze klanten ook ont zorgen en begeleiden in deze trajecten.

De kwaliteit die wij bieden wordt mede gewaarborgd door het feit dat ons kantoor onder toezicht staat van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Tevens kunt u ons vinden bij de Erkend Financieel Adviseur. Welkom!

Hypotheekadvies

Je droomhuis vinden, dat is één. Een passend hypotheekadvies is een ander verhaal. Met de financiering van je huis ga je een langdurige verplichting aan waar je lang plezier van wilt hebben. Je wilt weten wat wel en niet kan. Voor nu en in de toekomst. Of overweeg je de hypotheek over te sluiten? Het zijn stappen die weloverwogen gemaakt moeten worden.

Er komen bij dit soort zaken een flink aantal vragen op je af wanneer je met je hypotheek aan de gang gaat. Financieel-gezond.nl onderzoekt samen met jou welke hypotheek het beste bij je past en welke risico’s je wilt afdekken. We zijn persoonlijk, betrokken en vakkundig. Wij zijn niet gebonden aan een bank of verzekeringsmaatschappij en andere financiële instellingen. Dat is prettig voor jou omdat wij op deze manier altijd maatwerk kunnen leveren met persoonlijk advies.

De beste hypotheek bestaat niet. De beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie bestaat wel. Wij zijn adviseren niet alleen in hypotheken en verzekeringen maar bieden je ook oplossingen voor alle financiële vraagstukken waar je als particulier mee te maken kunt krijgen. Ook op het gebied van je (echt)scheiding. Marco Anjema is de eerste Register Financieel Echtscheidings Adviseur in Drenthe.

Verzekeringen

Je droomhuis wil je goed verzekeren. Evenals andere zaken die je belangrijk vindt en waarvan je bij schade niet (alleen) voor de kosten op wilt draaien. Onze verzekeringsspecialisten adviseren en sparren graag met jou. Met onze TOP (totaal opvang polis) dekking bent je uitstekend verzekerd en verzekerd van financieel-gezonde premies. 1 polis, maximale pakketkorting, 1 aanspreekpunt en heb je schade, dan ont zorgen wij je volledig bij het claimen van de schade.

Zorgeloos je bedrijf verzekeren? Ook voor ondernemers bieden wij totaaloplossingen. Bedrijvenopvangpolis interessant voor jou? We kijken en denken graag met je mee.

Jullie (echt)scheiding onze zorg

Je wilt het liever niet maar helaas stranden er jaarlijks 33.000 huwelijken in Nederland. Er volgt een periode waarin je in korte tijd, om de kinderen wilt denken en daarnaast veel financiële en fiscale beslissingen moet nemen. Dit terwijl je in een roller coast van emoties zit. Het advies van een deskundig Register Financieel EchtscheidingsAdviseur is dan meer dan welkom.

Mediation & vakkundig advies

In het traject waarin Marco Anjema bemiddelt als mediator en adviseert als deskundig RFEA (Register Financieel EchtscheidingAdviseur) scheelt jullie tijd en geld. Behalve afspraken over het ouderschapsplan en kinderalimentatie, worden ook zaken als partneralimentatie, jullie hypotheek, de eigen woning en je verzekeringspakket in goed overleg met jou geregeld. Omdat Marco Anjema tevens Erkend Hypotheek Adviseur is, kunnen de vraagstukken omtrent een gezamenlijke woning ook meteen goed geregeld worden. Daarnaast weet je op korte termijn precies hoe je huishoudboekje eruit ziet na de (echt)scheiding. En dat geeft rust.

Nog meer voordeel voor jullie:

 • Geen dubbele advocaat kosten
 • Geen apart mediation traject & traject bij een advocaat om de echtscheiding in te schrijven
 • Geen externe expertise nodig omtrent de vraagstukken over de gezamenlijke woning
 • Indien gewenst helpen wij met het beëindigen de lopende verzekeringen en voor wordt voor (beide) partijen een nieuw pakket samengesteld

Onze ervaring leert dat stellen gemiddeld 4 vervolg gesprekken nodig hebben om tot overeenstemming te komen. Deze gesprekken zijn opvolgend op het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Op basis van deze ervaring hebben wij een Financieel-gezond (echt)scheidingspakket samengesteld a € 1.750,=. Dit is op basis van 4 vervolg gesprekken inclusief advocaat-, en griffiekosten ter hoogte van €697,00. Hebben jullie aan deze in totaal 5 gesprekken niet genoeg? Geen zorgen, jullie bepalen het tempo. De tijd die meer nodig is wordt verrekend op nacalculatie.

Marco Anjema regelt jullie hele echtscheiding zonder dat jullie bij een advocaat aan tafel hoeven te zitten. Alles onder 1 dak, jullie hoeven maar 1 keer jullie verhaal te vertellen. Wel zo fijn.

Wil je goed advies?

We gaan hier niet vertellen hoe goed we zijn. Dat laten we liever over aan onze klanten. Kijkt hier hoe onze klanten ons waarderen. We vertellen je liever met hoeveel plezier en enthousiasme wij dagelijks ons werk doen met onze kijk op financiële dienstverlening.

Dit enthousiasme en plezier in ons werk in combinatie met onze kennis, vaardigheden en onze contacten met banken, verzekeraars en andere aanbieders in de financiële dienstverlening maken dat we 6 jaar op rij zijn uitgeroepen tot het “Best gewaardeerde advieskantoor van Drenthe”. Daar zijn we erg trots op! Daarnaast is Marco Anjema de eerste RFEA (Register Financieel EchtscheidingsAdviseur) in Assen.

Wat kun je verwachten van het “Beste Gewaardeerde Advieskantoor van Drenthe”?

 • Een uitgebreide berekening van de beste en/of goedkoopste hypotheek voor jouw situatie
 • Onafhankelijke vergelijking van vrijwel alle hypotheekaanbieders in Nederland
 • Inzicht in je toekomstige maandlast(en)
 • Een kosteloos vergelijk voor je verzekeringspakket (in de nieuwe woonsituatie)
 • Je hypotheek is geregeld voor slechts € 1.750,-
 • Eerste gesprek (en zo nodig 2e en 3e gesprek ook) kosteloos en vrijblijvend
 • Ook voor (echt)scheidingen is het eerste kennismakingsgesprek kosteloos en vrijblijvend
 • Vraag ook naar ons Financieel-gezond.nl (echt)scheidingspakket!

Komt langs voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor aan de Borgstee 23 te Assen. Welkom!

poster
00:00
--
/
--