Financieel-gezond.nl; Alles onder 1 dak

Wie zijn wij en wat doen wij allemaal bij het kantoor welke 6x op rij verkozen is door klanten via de vergelijkingssite Independer?

Je kunt bij ons terecht voor al je financiële zaken:

Hypotheken;

Bij Financieel-gezond.nl werken we met veel plezier met jou samen om de hypotheek (voor je droomhuis) te realiseren. Maar ook als jij je hypotheek eens onder de lopen wilt nemen, ben je van harte welkom. Voor regelen van je hypotheek hanteren wij een financieel gezond tarief van € 1.750,00.

Verzekeringen;

Daarnaast hebben we onze specialisten voor je klaar staan voor je verzekeringspakket, schade afhandelingen en alle overige vraagstukken op dit vlak.

(echt)scheiding;

Wanneer het niet meer gaat zoals jullie willen in jullie relatie en jullie besluiten samen om uit elkaar te gaan, dan is het heel fijn om een partij in te schakelen die alle kennis en service, om dit goed en zorgeloos te regelen, onder 1 dak aanbiedt.

Onze RFEA (Register Financieel Echtscheidings Advieseur en Mediator) Marco Anjema, helpt op het gebied van mediation, het ouderschapsplan, jullie huishoudboekje (na de scheiding), hypotheek en uiteraard ook jullie individuele verzekeringspakket af te sluiten. Je hoeft niet naar een advocaat. Je wordt begeleid door een specialist op juridisch, fiscaal en financieel vlak die zorgt dat jullie na de scheiding individueel jullie leven weer op kunnen pakken. Goed uit elkaar gaan kan echt. Ook voor jullie echtscheiding hebben we een financieel gezond tarief van € 1.750,00.

Ons enthousiasme en plezier in ons werk heeft er in geresulteerd dat wij 6 x op rij zijn verkozen tot “Beste Advieskantoor Drenthe”. Dit op basis van klantbeoordelingen op Independer. Wilt u deze beoordelingen zien of meer informatie? Gaat u dan naar onze site www.financieel-gezond.nl.

Alle eerste adviesgesprekken zijn gratis en vrijblijvend.

Alles onder 1 dak en één aanspreekpunt voor al uw financiële zaken. Welkom!