Complete hypotheek geregeld voor € 1.750,- bij Beste Advieskantoor Drenthe

Wie zijn wij? U kunt bij ons terecht voor al uw financiële zaken:

Bij Financieel-gezond.nl werken we met veel genoegen met u samen om uw hypotheek (voor uw droomhuis) te realiseren. Maar ook als u uw hypotheek eens onder de lopen wilt nemen, bent u van harte welkom. Dat kunt u  al regelen  voor slechts € 1.750,00. U profiteert vanaf nu van de nieuwe normen NHG. We informeren u graag.

Daarnaast hebben we onze specialisten voor u klaar staan voor al uw verzekeringen, schade afhandelingen en vraagstukken op dit vlak.

Wanneer het niet meer gaat zoals het moet in uw relatie en u besluit samen uit elkaar te gaan? Dan is het heel fijn om een partij in te schakelen die alles kennis en service onder 1 dak heeft.

Onze RFEA helpt u op het gebied van mediation, ouderschapsplan, huishoudboekje na de scheiding, hypotheek en uiteraard ook uw individuele verzekeringspakket af te sluiten. U hoeft niet naar een advocaat, u wordt begeleid door een specialist op juridisch, fiscaal en financieel vlak die zorgt dat u na de scheiding individueel uw leven weer op kunt pakken. Goed uit elkaar gaan kan echt. Ook voor uw echtscheiding hebben we een financieel gezond tarief van € 1.750,00.

Ons enthousiasme en plezier in ons werk heeft er in geresulteerd dat wij 6 x op rij zijn verkozen tot “Beste Advieskantoor Drenthe”. Dit op basis van klantbeoordelingen op Independer.

Alle eerste kennismakingsgesprekken zijn gratis en vrijblijvend.

Alles onder 1 dak, alle aandacht met een financieel gezonde insteek. Welkom!