Budgetcoach bij Financieel-gezond.nl

Maak je regelmatig mee dat de maand langer duurt dan je portemonnee? Of, moet je om welke reden dan ook, ineens zelf je financiële huishouding regelen en zie je door de bomen het bos niet meer? Of zit je in een situatie dat je je baan verliest en geen idee hebt wat je straks te besteden hebt? Of welke fiscale voordelen voor jou van toepassing zijn?

Schakel dan de budgetcoach van Financieel-gezond.nl. Astrid helpt je graag met het overzichtelijk maken van je thuisadministratie en je financiën. Astrid is (tijdelijk) je steun en toeverlaat bij het ordenen van je administratie en inrichten van je financiën en toetsen van fiscale voordelen.

Budgetcoaching is gericht op het voorkomen van vervelende situaties of betalingsachterstanden. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een budgetcoach. Het geeft je rust en overzicht. Weten wat we voor je kunnen betekenen? Plan online een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in, in de agenda van Astrid. Bellen mag ook; 0592-866341! Tot ziens.