Hebben we jou geholpen met je hypotheek? En ben je helemaal tevreden over onze dienstverlening? Word dan onze ambassadeur en help je familie, kennissen, collega’s en/of vrienden die wellicht binnenkort een nieuwe hypotheek gaan sluiten aan financieel-gezond advies. Zodra zij hun hypotheek helemaal laten verzorgen door Financieel-gezond.nl verdien jij een ambassadeursbeloning ter waarde van € 100,00.

Gegevens aanbeveling:Gegevens van jou als ambassadeur:
Hoe werkt het?

Wanneer jij iemand bij ons wilt aanbevelen hoef je alleen maar het bovenstaande formulier volledig in te vullen en naar ons op te sturen. Wij zullen hierna contact opnemen met degene die jij hebt aanbevolen. Informeer deze persoon daarom van tevoren dat je zijn of haar gegevens aan ons hebt doorgestuurd.

Voor iedere afzonderlijke aanbeveling van jou als ambassadeur ontvang jij € 100,00, er is geen maximum verbonden aan het aantal aanbevelingen.

Wel zijn er een paar spelregels:

  • De persoon die jij hebt aanbevolen is op de hoogte dat jij ons zijn of haar gegevens hebt doorgegeven en verwacht dat wij contact opnemen om meer informatie te geven
  • De persoon die jij aanbeveelt is nog geen klant bij ons en ook niet bekend bij ons
  • Per hypotheekadvies geven wij maximaal één keer een ambassadeursbeloning
  • Je ambassadeursbeloning ontvang je wanneer jouw aanbeveling een betalende klant bij ons is geworden. Dit houden wij voor jou in de gaten, je hoeft hier niets voor te doen.

Hartelijk dank voor jouw rol als ambassadeur van Financieel-gezond.nl!